Anul 2020…

Cu siguranță unul pe care nu-l vom uita niciodată! A fost unul cu foarte multe provocări, pe toate “fronturile”.

Pentru noi, anul 2020 la AFC Klausenburg 07 a adus câteva premiere sportive, prezența pentru prima dată la un turneu național amical de mare tradiție în România, Cupa Unirii, de la Iași, unde am făcut o figură onorabilă (eliminare la 7m în faza optimilor de către prietenii noștri de la Gemina), dar și clasarea pe locul 5 în Divizia A de la Campionatul de minifotbal All Time Sport Cluj.

Chiar dacă încheiat înainte de timp (s-a jucat 2/3 din campionat), a fost o primă experiență pozitivă pentru primul sezon în campionatul clujean de minifotbal, afiliat la Federația de minifotbal din România.

Tot în 2020 (la finalul sezonului 2019/20) trebuie să menționăm schimbarea de pe banca tehnică, Vlad Balint înlocuindu-l pe Claudiu Ceclan la cârma echipei, în completarea staff-lui tehnic alăturându-se  Dan Burca și Horia Noaghiu, ca A2, respectiv A3. Sunt câteva schimbări și în lotul echipei (acestea le păstrăm pentru noul start de sezon ca surprize). 

Un impact important a fost și cooptarea lui Cătălin Voican în echipa de grafică și design!

Desigur că pandemia ne-a afectat și ne impactează încă viețile, dar așa cum am trecut peste primele valuri ale noului coronavirus (mai mulți membri ai echipei, staff&jucători suferind de covid19), ne-am adaptat la noua viață și suntem optimiști că într-o zi (sperăm nu prea îndepărtată), să putem relua activitățile echipei noastre de minifotbal.

Până atunci, rămâneți sănătoși și aveți grijă de voi!

Sărbători Fericite!

Echipa AFC Klausenburg 07

Leave a comment

Sign Up Now

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!